IV Pistacjowe Spotkanie z pasją: Podróże
Lubisz podróżować? Marzysz o dalekiej podróży? Masz ciekawą pasję? Robisz coś niebanalnego, tworzysz? Chcesz poznać nowych ludzi a do tego miło spędzić wieczór? Daj się poznać! 25 maja 2017 r., godz. 19, Warszawa
2017-05-16, 11:15

Na Uczestników Spotkania czeka:

• wirtualna podróż do niebanalnych miejsc, m.in. takich jak Argentyna, rozmowy o ciekawych miejscach Portugalii, Teneryfy i kilku innych urokliwych zakątkach Świata
  • poznanie smaku Indonezji podczas poczęstunku
  • możliwość zaprezentowania siebie/ swojej działalności
  • wymiana kontaktów
  • udział w prelekcji nt. złota inwestycyjnego i szansy na zdobycie sztabki złota
  • udział w konkursach z nagrodami
  • moc inspiracji i motywacji do działania

Już 25 maja 2016 r. (czwartek) o godzinie 19 w Restauracji Warung Jakarta przy ul. Pięknej 28/34 w Warszawie odbędzie się IV Pistacjowe Spotkanie networkingowe. PODRÓŻE to temat przewodni wydarzenia, podczas którego przy wspólnym stole będą rozmowy o pasjach, podróżach, marzeniach. Nie zabraknie również realizacji celu biznesowego Spotkania, jakim jest networking, czyli wymiana kontaktów.

Istotnym punktem Pistacjowego Spotkania będzie podróż kulinarna - degustacja indonezyjskich specjałów przygotowana przez pierwszą autentyczną indonezyjską restaurację w Warszawie - Warung Jakarta.

Więcej informacji oraz bilety na IV Pistacjowe Spotkanie dostępne są na stronie https://pistacjowespotkanie.evenea.pl/

Jednym z Prelegentów Pistacjowego Spotkania będzie Pan Piotr Kwiecień - pasjonat i ekspert ds. metali szlachetnych, Menedżer ds. Klientów Kluczowych warszawskiego oddziału Mennicy Wrocławskiej.

Pomysłodawczynią i organizatorką Pistacjowych Spotkań jest Ewa Świerczewska.

Głównym Sponsorem IV Pistacjowego Spotkania jest Mennica Wrocławska https://mennicawroclawska.pl/ - czołowy dystrybutor złota i srebra lokacyjnego w Polsce, należąca do Grupy Goldenmark http://goldenmark.eu/o-goldenmark/, lidera na polskim rynku złota

Partnerzy:

Magic-Photo - Foto Nasielsk, Option Argentina, Wymysły Malitki, Warung Jakarta, HOGA studio.

Ewa Świerczewska